logo crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Newsletter subscription

 
I hereby acknowledge that I have read and accept the

P.S. Pula – još dvije večeri s vrhunskim naslovima

Četvrtak, 9. kolovoza u 21.30 na Kaštelu će se prikazati „Na plaži Chesil“ (r. Dominic Cooke), britanska drama smještena ranih 60.-ih godina prošloga stoljeća koja govori o potencijalnoj ljubavi jednog para kojeg razdvaja društveni pritisak, i naposljetku njihov susret u starijoj dobi i prizivanje propuštenog života.
U 23.30 slijedi kriminalistička drama „Amok“ (r. Vardan Tozija). Glavni junak, Filip, napušten je tinejdžer na margini društva, kojega korumpirani policajac prisiljava da sudjeluje u događaju koji će završiti kobnim posljedicama. U nemogućnosti da se izbori za pravdu, bijesan i razočaran, svoje će prijatelje povesti u osvetnički pohod protiv zlog i korumpiranog svijeta.

Prvi film na rasporedu posljednjeg dana programa, u petak 10. kolovoza, je izraelska komedija „Posljednji bend u Libanonu“ (r. Ben Bachar, Itzik Kricheli). Tri pričuvna vojnika našli su se napušteni na „ničijoj zemlji“ nakon što se njihova vojska povukla s granice, te pokušavaju pronaći način da se vrate kući živi.
Film koji zatvara P.S. Pulu je „Biser Bojane“ (r. Milan Karadžić) kriminalistička komedija o mladom liječniku koji na putu da susretne oca, za kojeg je mislio da je umro, upoznaje djevojku Lolu, kćerku inspektora koji ujedno želi uhapsiti njegovog oca.

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Newsletter subscription

 
I hereby acknowledge that I have read and accept the
image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus