logo crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Newsletter subscription

 
I hereby acknowledge that I have read and accept the

Film na šugamanu - Jedan otok, tri filma, tisuće zvijezda!

Poštovani,
Javna ustanova Pula Film Festival treću godinu zaredom u suradnji s Fratarskim d.o.o. organizira projekcije na najpopularnijem pulskom otoku. Uz zvuk zrikavaca, morskih valova i pod zvjezdanim nebom, obiteljski filmovi zabavnog karaktera od 26. do 28. srpnja zabavit će privremene otočane, ali i sve one koji im se pridruže tijekom programa „Film na šugamanu“. Ležerna filmska atmosfera pokazala se tematski i vremenski idealna između Pulskog filmskog festivala i predstojeće P.S. Pule na Kaštelu (4.-10. kolovoza), a naslovi koji će ih opustiti jesu:

Četvrtak, 26.7. u 21.30, BRAILLOVO SRCE
(Le coeur en braille), Michel Boujenah, obiteljska komedija/drama, Francuska, 2016., 85 min
Glume: Alix Vaillot, Jean-Stan Du Pac, Charles Berling
Marie je dvanaestogodišnja učenica koja sanja postati profesionalnom čelisticom. Kada sazna da ima genetsku bolest koja joj polagano oduzima vid, unatoč protivljenju svojih roditelja, odlučuje otići na audiciju prestižne glazbene škole. Za pomoć se obraća Viktoru, dječaku koji je zaljubljen u nju i sanja o vlastitom bendu.

Petak, 27.7. u 21.30, OSJEĆAM SE LIJEPA
(I Feel Pretty), Abby Kohn & Marc Silverstein, komedija, SAD, 2018., 110 min
Glume: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski
Nakon nezgode, Renee se budi kao nova osoba, koja je potisnula staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav. Zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno novi život. Uvjerena je da je najsposobnija i najljepša žena na svijetu i ništa je ne može pokolebati.

Subota, 28.7. u 21.30, LUIS I DRUŠTVO IZ SVEMIRA
(Luis & the Aliens), Christoph Lauenstein & Wolfgang Lauenstein & Sean McCormack, animirana avantura/komedija, Njemačka/Luksemburg/Danska, 2018., 90 min
Glasovi: Erik Radečić, Andrija Žunec, Hrvoje Perc, Sandra Hrenar, Matija Prskalo
Luis je usamljen jedanaestogodišnji dječak. Jednog dana, na njegovu se kuću iznenada sruši NLO i on sklapa neobično prijateljstvo s tri simpatična vanzemaljca. Luis njima pomaže u zadatku koji su došli obaviti na Zemlji, a oni u znak zahvalnosti njemu nude pomoć oko njegovih problema. Kad se bublasti mali zeleni daju u akciju da poprave jedan ljudski život, čitavoj družini slijedi uzbudljiva i nezaboravna avantura (sinkroniziran na hrvatski).

Prijevoz u jednom smjeru iznosi standardnih 10,00 kn za brod, a projekcije i povratak s otoka (svaku večer u 23:30) su besplatni.

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Newsletter subscription

 
I hereby acknowledge that I have read and accept the
image

Venues

14 Festival venues

More
predsjednica

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus