logo crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka.

P.S. Pula - utorak i srijeda na Kaštelu

7. kolovoza u 21.30 prikazati će se višestruko nagrađivani film „Dobrodošli u Njemačku“ (r. Simon Verhoeven). Ova komedija govori o nedavno umirovljenoj učiteljici koja odlučuje pružiti dom Nigerijcu Diallu, unatoč protivljenju muža, a unatoč početnom kaosu, prevladava nada da će obitelj, baš kao i ostatak Njemačke, uspjeti zadržati svoju stabilnost, povjerenje i mir.
U drugom terminu publiku očekuje triler „Zvijer“ (r. Michael Pearce) ispunjen napetošću, ali i romansom, a govori o mladoj ženi koja se zaljubljuje u tajanstvenog stranca. Nakon što ga uhite pod sumnjom da je krivac za niz okrutnih ubojstava, ona ga pod svaku cijenu odluči braniti.

8. kolovoz donosi povijesnu dramu „Kraljevska zamjena“ (r. Marc Dugain). 1721. godine francuski regent ponudi španjolskome kralju dogovoreni brak između njihovih nasljednika i nasljednica u nastojanju da zapečati mir sa Španjolskom. Madrid entuzijastično dočekuje njegovu ponudu i žurno počne s organizacijom svečanosti, no unatoč dobrim namjerama, ništa ne ide prema planu. U 23.30 prikazati će se francuska drama s aktualnom temom - „U ratu“ (r. Stéphane Brizé). Predvođeni sindikalnim vođom Laurentom Amédéom, 1100 zaposlenika odlučuje se suprotstaviti odluci Uprave da zatvore tvornicu kako bi sačuvali radna mjesta.

Cjelokupni raspored i detalje o filmovima možete pronaći OVDJE.

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka

14 Festivalskih lokacija

image
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus