logo crni

logo crni

logo crni

T Logo 3c p DE
logo filmofeel 2017

app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka.

Koncerti

Zajednica Talijana Circolo

od 14. do 21. srpnja svake večeri s početkom u 23:30 sati. 

Ulaz je besplatan!Subota, 14. srpnja

DJ SO'CHIC

SOSICCLANAK

Simpatični regionalni DJ koji vruće ljetne večeri upotpunjuje poznatim hitovima, DJ So'Chic, dolazi iz Rovinja. Najviše voli rasplesati publiku uz ritmove Funk & Soula, Disca te Deep & Souful housea, a u njegovom nastupu na ljetnoj terasi Circola možete uživati već prvog dana festivala.


Nedjelja, 15. srpnja

NIPPLEPEOPLE

nippleclanak

Nipplepeople, kultni hrvatski elektro-pop bend osnovan je 2008. Od tad, tajanstveni maskirani dvojac, žari i pali regijom, želeći staviti svoju glazbu u prvi i jedini plan. Kao jedna od najzanimljivijih pojava na regionalnoj glazbenoj sceni, osim svojim hitovima “Sutra”, “Broj”, “Tebi”, “Želim” poznati su po energičnim i ekscentričnim nastupima. Uspjeh pjesme “Frka” obilježio je glazbenu 2017., a poznato je i da su završnu postprodukciju njihovih pjesmama radili s ljudima koji rade za Massive Attack, Madonnu i Robbiea Williamsa.


Ponedjeljak, 16. srpnja

ZORAN PREDIN & DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP

PREDINKUKURUZOVICCLANAK

Dva vrhunska glazbenika- poznati slovenski glazbenik, pjesnik, kantautor, rock glazbenik Zoran Predin i gipsy king gitarist virtuoz Damir Kukuruzović uz Django group uvest će vas u glazbenu čaroliju punu strasnih tonova. Ovu vrhunsku akustičnu grupu čine Zoran Predin – vokal, Damir Kukuruzović – solo gitara, Bruno Urlić – violina, vokal, Ivo Sanković – bass, Goran Grgurač – ritam gitara, Nenad Novalić – doboš. Neobična kombinacija začinjena je vrsnim gipsy swing standardima u izvedbi Django banda čija je vječita inspiracija, kako je istaknuo Damir Kukuruzović, Django Reinhardt po kojemu nose i ime.Utorak, 17. srpnja 

KULTUR SHOCK

CULTURESHOCKCLANAK

Bend Kultur shock je gotovo nemoguće definirati; njihov specifičan gipsy punk prizvuk uključuje miješanje žanrova poput rocka, metala i punka s tradicionalnom balkanskom glazbom. Američki bend iz Seattlea, predvođen sarajlijom Srđanom 'Ginom' Jevđevićem, osnovan je 1996. Dijelom sastavljen od američkih 'doseljenika', bend je s godinama razvio svoj vlastiti izričaj, prihvaćajući utjecaje različitih kultura i pozadina svojih članova. Nastupali su na raznim festivalima s poznatim izvođačima kao što su Manu Chao, Iggy Pop and the Stooges, Gogol Bordello…


Srijeda, 18. srpnja

GLITTERBOX

GLITTERBOXCLANAK

 Glitterbox je mladi projekt koji djeluje tek kratko vrijeme, no nadaju se prikupljanju simpatija publike prvenstveno energijom nastupa i izborom glazbe koji se temelji na fusionu soul, funk, disco i house ritmova. Glazbu izvode dionicama na saksofonu, bubnjevima i perkusijama. Kombinacija iskustva svakog pojedinog člana ovoga sastava, kao i velika zajednička ljubav prema ovakvom stilu glazbe, urodila je dobrim vibracijama koje se osjete u njihovom nastupu i koju vješto prenose na publiku.


Četvrtak, 19. srpnja

LIVIO MOROSIN BAND

MOROSINBENDCLANAK

 Livio Morosin dobitnik je Porina i jedan je od najboljih autora pop-rock i etno glazbe. Umjetnik je i tvorac najvećih nezaboravnih hitova. Livio Morosin band postoji od 1999., a do sad su snimili dva albuma - jedan samostalno, a drugi u suradnji s Radom Šerbedžijom. Članovi benda su Livio Morosin- vokal, Gox - prateći vokal i gitara, Polona - klavijatura i Macola - bubnjevi. Sviraju sve svoje autorske hitove u različitim verzijama - rock, etno, reggae.


Petak, 20. srpnja

TV ISTRA PARTY - DJ ŠURKI

TVISTRAPARTYCLANAKMarko Šuran poznatiji kao DJ Šurki bavi se glazbom od svoje 16. godine. Završio je Osnovnu glazbenu školu za klavir u Pazinu. Svoju karijeru počinje kao rezident discotheque Zodijak Lanterna, Poreč, a kasnije i u discothequi Kukuriku u Pazinu, a od 2015. rezident je i discotheque Magnus, također u Pazinu. Preferira glazbu 80. i 90. te današnji house i deep house. Nastupa na brojnim manifestacijama diljem Istre i na jadranskoj obali.


Subota, 21. srpnja

DJ KOVAČ

KOVACCLANAK

Mario Kovač je već tradicionalno DJ na našem završnom partiju gdje svojim nadrealnim koktelom nespojive glazbe uspijeva istovremeno rasplesati, šokirati i nasmijati publiku. Puštajući sve glazbenike koji se abecedom nalaze između bendova ABBA i ZZ TOP, plesni podij se pretvara u gladijatorsku Arenu u kojoj se iscrpljeni plesači bore za goli život. I filmaše ubijaju, zar ne!?

T Logo 3c p DE

logo filmofeel 2017


app store ikona google play ikona

Prijavi se na newsletter

 
Potvrđujem da sam pročitao/la i prihvatio/la
Izjavu o zaštiti osobnih podataka

14 Festivalskih lokacija

image
predsjednica hr

Min kulture logo

GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu

pulaplus