Pregled događanja prema:

Pula PRO

Program namijenjen profesionalnim djelatnicima u AV industrijama i studentima AV medija donosi niz zanimljivih predavanja svjetskih stručnjaka iz područja filmske produkcije, distribucije i marketinga, te dva okrugla stola na temu filmskih prava i filmskih festivala u Hrvatskoj. Ulaz na sva događanja slobodan je svim akreditiranim gostima Festivala.

- Nik Powell ”O fabuli od A do Ž” – ponedjeljak 21. srpnja, 12:00, Kino Valli
- Nik Powell ”30 lekcija iz filmske produkcije” – ponedjeljak 21. srpnja, 16:00, Circolo.
- Charles McDonald ”Odnos s medijima i festivalski plasman” – srijeda 23. srpnja, 11:00, dvorana Županijske komore grada Pule.
- Ray Gillon ”Zvuk na filmu” – srijeda 23. srpnja, 16:00, dvorana Županijske komore grada Pule.
- John Durie ”Filmski marketing i distribucija 1” – četvrtak 24. srpnja, 17:00, dvorana Županijske komore grada Pule
- John Durie ”Filmski marketing i distribucija 2” – petak 25. srpnja, 16:00, dvorana Županijske komore grada Pule.
- Darko Tuškan, u organizaciji Hrvatskog kaskaderskog društva ”Sigurnost i zaštita na radu filmskih djelatnika” – nedjelja, 20. srpnja, 15:00, Circolo.

Okrugli stol o stanju autorskih prava u audiovizualnoj djelatnosti u Republici Hrvatskoj u organizaciji Hrvatskog društva filmskih redatelja i Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo – nedjelja, 20. srpnja, 17:00, Circolo.

Okrugli stol na temu filmskih festivala u Hrvatskoj – utorak, 22. srpnja, 16:00, Circolo (otvoreno za javnost od 17:30).

Producenti, redatelji i ostali filmski djelatnici, kao i stručnjaci za marketing i distribuciju, zainteresirani za individualne konzultacije s Rayom Gillonom i Johnom Duriejem, mogu se prijaviti na pulapro@pulafilmfestival.hr.

Mjesto događanja:

Kategorija

Odaberite dane:

  • Pon
  • Uto
  • Sri
  • Čet
  • Pet
  • Sub
  • Ned

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook YouTube Twitter
novi-t-mobile-logob

Partner festivala.