Pregled događanja prema:

Glazbeni program

Glazbeni program

Arena (ispred ulaza)

Glazbeni program

 • puhacki-orkestar

  subota, 19. srpnja u 20:00,

  Puhački orkestar grada Pule

  Opširnije

  Puhački orkestar grada Pule prošle je godine obilježio dvadeset godina uspješnog djelovanja. Nerazdvojni je dio života svoje- ga grada. Pod stručnim vodstvom dirigenata Ante Dobronića i Branka Okmace okuplja glazbenike svih generacija. Izborom djela filmske glazbe dočekat će vas na ulazu u Arenu povodom otvorenja programa.

Circolo

Glazbeni program

 • djdogmatic

  subota, 19. srpnja u 22:30,

  DJ Dogmatic

  Opširnije

  Nakon tradicionalnog vatrometa, povodom otvorenja progra- ma u Areni, frontmen pulske Dogme, DJ Dogmatic, zabavljat će vas hitovima osamdesetih i devedesetih, plesnim disco & funk kombinacijama zbog kojih ćete se uvjeriti da ste kraljevi podija.

 • gustafi veterinari-crop

  nedjelja, 20. srpnja u 23:30,

  Gustafi predstavljaju Veterinare

  Opširnije

  Iza imena Veterinari krije se ona ista šašava ekipa koja je Istrom palila početkom devedesetih, a zvali su se – Gustafi. Iako su ma- lo-pomalo, zbog jednog ili drugog razloga, napuštali brod, 2013. godine ponovno se okupljaju i nastavljaju – Vlado Maružin, Ru- smin Obić, Alen Peruško, Davor Milovan Bili i Dido Dragosavac, u društvu Edija i Čeda – ponovno jašu.

 • cinkusi-crop

  ponedjeljak, 21. srpnja u 23:30,

  Cinkuši

  Opširnije

  Predstavnici hrvatskog etno izraza, istovremeno originalni dje- lić internacionalne folk-punk i folk-rock scene. Njihovi nastupi redovito su prošarani humorom, samoironijom i nevjerojatnom nonšalantnošću kakvu ima rijetko koji bend s ovih prostora.

 • Zion_Train_Uk_Dubwise_Linked-page-001-crop

  utorak, 22. srpnja u 23:30,

  Zion Train Sound System

  Opširnije

  S preko 20 aktivnih godina na sceni, svjetska dub & dance atrak- cija – Zion Train – ušli su u krug poprilično poznatih i omiljenih izvođača u Puli zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji sa Seasplash festivalom. Ovom prilikom očekuje nas njihov nastup u sound system varijanti, prožetu live dub virtuoznostima Neila Percha i vokalnim sposobnostima DubDadde kao MC-a.

 • Vlatko3-crop

  srijeda, 23. srpnja u 23:30,

  Vlatko Stefanovski & Vasko Atanasovski

  Opširnije

  Susret dviju glazbenih legendi, popraćenih Joštom Drašlerom na kontrabasu i Marjanom Stanićem na bubnjevima, čini šarmantnu i strastvenu glazbu aranžiranjem slovenske i makedonske folk glazbe. Briljantna virtuoznost i jedinstvena energetska izražajnost osiguravaju uspomenu na srijedu, 23. srpnja 2014.

 • blagdanband

  četvrtak, 24. srpnja u 23:30,

  Blagdan band

  Opširnije

  Predvođeni karizmatičnim Zoranom Prodanovićem (Let3), Blag- dan band čine Vava Simcich (Laufer), Alen Tibljaš Vavin (Laufer), Sandro Bastiančić (En Face) i Miro Vidović (En Face) koji izvode hitove svojih uzora na sebi svojstven način i u vlastitim aranžma- nima (Iggy Pop, Clash, Sex Pistols, Ramones). Ovu svirku, ako joj nekim čudom još niste svjedočili, obavezno poslušajte… i zaplešite

 • trickyd

  petak, 25. srpnja u 23:30,

  DJ Funkmaster a.k.a. Tricky D

  Opširnije

  Tricky D, jedan od prvih berlinskih underground jungle DJ-a i akti¬vista, porijeklom Puljanin, jest breakbeat ambassador od ranih devede- setih. Nastupao je u većini europskih zemalja, na Jamajci, Meksiku i Kolumbiji gdje je uz DJ setove bio aktivan i vodeći radionice u getima Bogote. Na 61. Puli opus će mu biti funk, soul i rare grooves.

 • mariokovac

  subota, 26. srpnja u 23:30,

  DJ Mario Kovač

  Opširnije

  DJ Mario Kovač već nekoliko desetljeća zabavlja i tjera na ples ljude na raznim plesnjacima, festivalima i feštama širom regije. Njegove “čušpajz” kombinacije različitih glazbenih stilova istovremeno izbezumljuju i raspamećuju publiku pa nije ni čudo da su Mulder i Scully mislili upravo na njega kad su skovali onu legendarnu: “Očekujte neočekivano!”

Forum

Glazbeni program

 • belan

  subota, 26. srpnja u 23:30,

  Neno Belan & Fiumens

  Opširnije

  Svoju privlačnost temelje na retro zvuku Belanovog crvenog Gretscha, vokalnom višeglasju i temama o ljubavi, nostalgiji, Medi- teranu, čineći jedinstven domaći mediteranski mainstream izričaj, koji su mnogi s pravom prozvali “belanovskim popom”, uvrstivši Belana u sam vrh ljestvice prestižnih autora i izvođača koji su se u posljednja dva desetljeća pojavili na ovim prostorima.

Mjesto događanja:

Kategorija

Odaberite dane:

 • Pon
 • Uto
 • Sri
 • Čet
 • Pet
 • Sub
 • Ned

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook YouTube Twitter
novi-t-mobile-logob

Partner festivala.