Vijesti

‹ povratak

Arhiva vijesti

subota | 26. srpnja. 2014

Završen 61. Pulski filmski festival

_MS02024n

Dragi prijatelji filma,

61. Pulski filmski festival završio je svečanošću kojom smo odali priznanje stvaralaštvu i struci te nagradili najbolje. Tijekom festivala  publici smo ponudili 163 filma u kojima ste mogli uživati na 15 lokacija kroz 9 različitih filmskih programa. Sa željom da ugođaj bude potpuno festivalski organizirali smo i 9 stručnih predavanja, 4 tematske izložbe i 10 koncerata.

Ova je Pula bila domaćin hrvatskim filmskim festivalima, pokrenula pitanje autorskih prava i distribucije, pojavila se u svjetskim filmskim časopisima i otvorila za suradnju kao početak promjena koje tek predstoje.

Zahvaljujem vjernoj pulskoj publici, svim gostima, filmskim profesionalcima i medijskim djelatnicima koji su bili s nama i pokazali da u Festivalu vide stručnu platformu za umreživanje, edukaciju te izmjenjivanje iskustava i primjera dobre prakse. Tako su pokrovitelji, sponzori  i osnivači Festivala prepoznali prave vrijednosti i bili važna potpora.

Posebno zahvaljujem svim mladim ljudima, suradnicima i volonterima koji su svojom kreativnošću, trudom i željom da stvorimo najbolji mogući Festival dali sve od sebe.

Pozivam vas da ostanete s nama, pratite naše novosti, dajete prijedloge  i budete dio novog 62. festivala!

Ravnateljica Pulskog filmskog festivala
Gordana Restović

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook YouTube Twitter
novi-t-mobile-logob

Partner festivala.