Nagradne igre

Nagradne igre

Hrvatski Telekom i ove godine nastavlja filmsku ljetnu turneju u dobrom društvu MAXtv Filmofeela.

Turneja počinje s Pulskim filmskim festivalom koji se održava u Puli od 12. do 26.srpnja 2014. Glavni natjecateljski program događa se u amfiteatru Arena već 61 godinu. Pulski festival je najposjećenija kulturna manifestacija u Hrvatskoj i broji više od 73.000 posjetitelja u dva tjedna festivalskih događanja.

HT već 12 godina podržava Pulski filmski festival i osigurava ekskluzivne zabavne sadržaje za posjetitelje i svoje korisnike.
I ove godine MAXtv korisnicima koji neće moći posjetiti Pulski festival, premijerno ćemo, odmah nakon festivalske projekcije, u MAXtv videoteci ponuditi vrhunske filmske naslove.

Bez dodatne naknade MAXtv korisnici moći će uživati u 2 vrhunska filma:

- Upstream Color / Primjese boja – zadnja festivalska projekcija 21.07 u 21:30 – u MAXtv videoteci od 22.07.14. do 22.10.14.

- For No Eyes Only / Samo ni za čije oči – zadnja festivalska projekcija 22.07. u 22:00 – u MAXtv videoteci od 23.07.14. do 23.10.14.

Posebna ovogodišnja festivalska atrakcija u MAXtv videoteci je premijerna ponuda filma

- Šegrt Hlapić – projekcija u Areni 21.07. – u MAXtv videoteci od 25.07. , kojem će se pridružiti i vrhunski naslovi

- Baršunasti teroristi (Nukleus film) – projekcija u Areni 24.07. – u MAXtv videoteci od 25.07.

- The Invisible Woman / Nevidljiva žena (Continental Film) – zadnja festivalska projekcija 21.07 u 18:00 h – nakon toga se prikazuje u Dubrovniku – u MAXtv videoteci od 25.07. do 31.07.14.

Navedena 3 filma MAXtv korisnicima biti će dostupna uz dodatnu naknadu.

Osim ekskluzivne ponude filmova u videoteci za MAXtv korisnike, HT je organizirao i druge zabavne sadržaje. Svakog dana festivala posjetitelji će se moći uz MAXtv To Go i Deezer zabaviti u MAXtv Filmofeel zabavnom Corneru, kao i uz filmske izazove u Nagradnom natječaju. Nagradni natječaj je organiziran u 2 dijela, tako da će svakog dana festivala, posjetitelji putem filmske ilustracije, ukoliko pogode sve filmove, odmah moći osvojiti MAXtv Filmofeel majicu, a u nagradnom natječaju putem Face book aplikacije i malo teže filmske izazove sudionici u natječaju moći će osvojiti vrlo atraktivne nagrade kao što su Smartphone-i, režiserski stolac ili MAXtv Filmofeel majica. Najzahtjevniji filmski izazov u natječaju je napraviti svoj festivalski filmić u trajanju do 3 minute, no tu smo maksimalno olakšali izazov ponudom MAGISTO aplikacije s kojom u trenu od fotografija i video zapisa svaki vlasnik pametnog telefona ili tableta može složiti vrhunske sadržaje, podijeliti ih s nama i osvojiti vrijedne nagrade. Osim navedenog, mladi posjetitelji projekcija ”Dizalica” moći će na web stranici t.ht.hr glasovati za najbolji film iz programa Dizalice gdje će također biti moguće osvojiti nagradu.
Zadnjeg dana Pulskog festivala HT, će Puljane razveseliti koncertom Nene Belana koji će se održati na poznatom pulskom Formu.

Osim Pule, festivali ovogodišnje filmske turneje su:
Motovun film festival, 26. – 30. 07.2014.
Vukovar film festival, 25. – 30.8.2014.
MAXtv Filmomanija 8, 18. – 28.9.2014. i
Zagreb film festival 19. – 26.10.2014.

Sve o festivalima pratite na www.tportal.hr.

Preuzmite materijale:
- pravila natječaja
- promotivni letak

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook YouTube Twitter
novi-t-mobile-logob

Partner festivala.