• Novinarske i profesionalne akreditacije

  Press centar 58. festivala igranog filma u Puli poziva sve novinare, medijske djelatnike i filmske profesionalce da pošalju svoje prijave za akreditacije. Online obrasci su na slijedećim linkovima:


  Press akreditacija
  Profesionalna akreditacija

  Rok za slanje prijava je  9. srpnja 2011. godine.

   

  Press centar pravovremeno će Vas obavijestiti o odobrenju akreditacija.  Festival zadržava pravo prihvatiti ili odbiti zatraženu akreditaciju.

  Akreditacije će se moći preuzeti od 16. srpnja u Festivalskom centru u Zajednici Talijana – Circolu, Carrarina 1, Pula.


  PRESS centar je smješten u Zajednici Talijana - Circolo (Carrarina 1), radit će svakodnevno od 9 do 21 sat u razdoblju od 15. do 23. srpnja. Iznimno, 15. srpnja bit će otvoren do 17 sati.

  U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

  VREMENSKI EMBARGO za objavu u elektronskim medijima: Novinari koji filmove iz nacionalnog programa gledaju na jutarnjim novinarskim projekcijama svoje kritike ne smiju objavljivati u elektronskim medijima (uključujući internet stranice tiskanih novina) prije večernje projekcije filma u Areni.

   

  Za vrijeme trajanja Festivala akreditirane osobe uživaju popust od deset posto na usluge u festivalskim ugostiteljskih objektima, te besplatan prijevoz na svim gradskim autobusnim linijama. Popis ugostiteljskih objekata.

   

  Ukoliko trebate smještaj u Puli obratite se s povjerenjem službenoj hotelskoj kući Festivala:

  Arenaturist d.d.

  vanja@arenaturist.hr

  Telefon 052 / 529 434